Кемпінг на Острові

Наш чудовий Кемпінг “Rafting Tour” розміщений у лісовому масиві на одному з найбільших островів річки Південний Буг “Великий Острів”. Територія острова належить до Національного Природного Парку “Бузький Гард”
село Мигія
Відмінною перевагою нашого кемпінгу, є його правильне планування, гарна оснащеність, велика і чиста територія:
Відокремлені галявини, для різних компаній, на кожній з яких своє: наметове містечко, альтанки, місце для вечірнього багаття, wc і т.д.

Поляни знаходяться на достатній відстані один від одного – чудова можливість для усамітнення власною компанією.

Найчастіше, всіх цікавить питання – Чи будемо ми разом/окремо інших компаній?

– Це як забажаєте!

Зазвичай, не великі компанії від 2 до 5 осіб, ми об’єднуємо в одну, дружну команду, яка відпочиває на великій спільній галявині, в рамках однієї програми. – “Вікенд” або “Фестиваль” або “Класичний”

 

dsc_0490

Мигея кемпинг

Ще одна перевага – розташування кемпінгу між найпопулярнішими на річці порогами «млиновий» та «інтеграл». Чарівна краса природи, унікальна флора та фауна, по праву, відносить територію острова до Національного Природного Парку «Бузький Гард».

Ми постаралися створити для Вас максимально комфортні умови:

На території табору є криті зруби, підготовлені місця для пікніка, риболовлі, обладнане місце для вечірнього багаття, є волейбольний майданчик, тенісні столи, більярд та багато іншого, що дозволить чудово відпочити на природі.

Протягом дня до ночі працює електрогенератор. Увечері весь табір висвітлюється, є можливість підзарядити телефон та інші прилади.

Відмінно підготовлені місця та правильно розбиті намети (як книга пише).

Остров на Южном Буге

dsc_0496

Стаціонарне наметове містечко, розбите на групи, для різних компаній. (Вас не турбуватиме хропіння незнайомих Вам людей, тільки своїх)

Стаціонарна польова кухня, обладнана всім необхідним для приготування свіжого харчування до кожного прийому їжі;

Обов’язково є чисті польові туалети, прибирання відбувається регулярно.

 Баня на дровах та літні душові (Вода в бак набирається через спеціальні фільтри)

Все необхідне для рафтингу спорядження відповідає міжнародним вимогам безпеки: страхувальні жилети, каски, весла. Все наше спорядження сертифіковане.

БІЛЬШЕ ФОТО – Кемпінг  Rafting Tour >>>

 

11.06.2022 Адміністратор

Схожі статті

Вер 11, 2016

Рафтинг в Україні

Існують різноманітні способи відпочити на природі у нашій чудовій Україні. Ми вважаємо що, найкращий варіант той, в процесі якого відпочинок гармонійно поєднується з активними фізичними навантаженнями.
Читати
Чер 3, 2023

Що потрібно взяти на рафтинг?

Перелік необхідних речей для рафтинга
Читати